Google

9. august 2008

En del strikking i det siste (og bittelitt hekling)

Var faktisk ett par ting som ble laget i ferien som jeg glemte å legge inn her. For det første en lue og ett skjerf. Garnet fant jeg på Panduro og det er deilig mykt.

Lue: Tychus
Skjerf: Selvkomponert
Garn: Bambana fra Panduro
Pinner: 5,5 mm

Ble også strikket ett par grytekluter. Mønsteret kopierte jeg fra ett par grytekluter hos veninnen vi besøkte. Teknikken kalles dobbelstrikking.

Mønster: Selvkomponert/kopiert
Garn: Muskat fra Garnstudio
Pinner: 4
Satt og surfet på inernett en dag, og fant disse artige blomstene som er heklet med toppene på brus/ølbokser. Måtte jo prøve da ;-) Tror det vil bli penere med ensfarget garn.

Mønster: Tab flower
Garn: Brilla fra Filatura Di Crosa
Heklenål: 2,5 mm

Så har jeg strikket ett par pulsvarmere som jeg fikk garn og mønster på av Ingrid i England. De ble kjempefine, og med hjerteknapper fra Arielle ble de jo søte også ;-)

Mønster: Snug fra boken Fun & Funky Knitting
Garn: Felted Tweed, Cotton Glace og Kidsilk Haze fra Rowan
Pinner: 3,5 og 4 mm

Har noen hakkepinner som har ligget og slengt her. Så fant jeg ett mønster på en oppbevaring av pinner. I mønsteret er det brukt en tom whiskeyboks, men her i huset går det lite av den sorten, så det ble en tom boks Pringles isedet.

Mønster: Whiskey Needle Holder
Garn: SportsRagg fra Viking garn
Pinner: 3,5 mm

Til slutt ett bilde av denne mnd lue i luealongen på HB. Garnet fikk jeg av Arielle. 100% alpakka, superdeilig og mykt. Hadde i utgangspunktet tenkt at denne skulle til Ullevål, men ombestemte meg. Er en god del små hår som stikker fram, og vet ikke om det er så behagelig å ha på seg når en ikke har noe hår. Så denne ble gitt i bursdagspresang til ei venninne av jentungen.


Mønster: Lina
Garn: Alpaka Fashion fra Schachenmayr nomotta
Pinner: 4 mm

1 kommentar:

Felisi sa...

Så mye flott du har laget i det siste! Gryteklutene var stilige, imponerende med sånn dobbeltstrikking!
Og Linaluen din er superlekker, deilig farge!