Google

18. september 2007

Framgangen på Selbuvottene

Fort går det ikke. Med tynt garn og pinne nr 2,5 kan en ikke vente annet heller. Men det er skikkelig morro å se mønsteret komme fram. Er en del som har reagert på at jeg strikker på rundpinne. Etter at jeg lærte denne metoden, strikker jeg alle sokker og votter på denne måten. Synes det blir jevnere, og jeg slipper alle pinnene som stikker hull på poser når jeg skal ha det med meg :-D

Her er en video som viser hvordan du strikker sokker/votter på rundpinne. PS du må ha en rundpinne som er minimum 80 cm lang.

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Du lager jo så mye lekkert da..man kan jo ønske seg alt mulig her i bloggen din..

Arielle sa...

Nydelig votter du holder på med.
Helt enig med rundpinne på sokker og votter.
Tok sin tid for jeg vente meg til det men nå har jeg skaffet meg i alle str jeg bruker masse til sokke og votte stikking.
Fikk en av hemmlig venn og etter det var jeg kjap og kjøpe resten.

nitus sa...

Jeg er enig med deg at fort går det ikke men du verden så flott resultatet blir.
Kjempefint mønster du holder på med.

Wenche sa...

Synes du har kommet langt jeg på vottene. De blir kjempeflotte. Skal prøve meg på rundpinne på neste par med sokker.

Ronille sa...

Gosj dissa vottane har eg også strikka, seier bare lykke til :) Ja det ser ut som det vart en fornøyelig tur til Rauma, men skal ikkje klage for i Trondheim var eg innom både Garnhuset (nam, nam) og Jens Hoff. Ha en fortsatt fin kveld *klem*

ava sa...

Det var nydelige votter!! Driver selv og strikker sokker om dagen, men med strømpepinner.. Tror jeg får bruke litt tid til å sette meg inn i strikking med rundpinne!