Google

15. september 2007

Dagens fangst

I dag har det vært rene drømmedagen. Først kjørte jeg til Tresfjorden til Kristin Helene. Der var allerede Malva og Aria kommet. Vi kjørte og plukket opp Anita på veien, og satte deretter kursen til Rauma fabrikken. Vi fråtset i garnshopping, før vi dro tilbake til Kristin Helene. Der hadde mannen fikset mat til oss (deilig spaghetti og kjøttsaus) og kaffi og kake (nydelig ostekake som Malva hadde med seg) ble det også. Innimellom all spising og skravling ble det faktisk strikket litt også. Som du kanskje ser så har jeg såvidt begynt på et par selbuvotter som min niese så pent spurte om jeg kunne strikke til henne ;-) Glemte selvsagt fotoapparatet, men Kristin Helene knipset en del, og det kan beskues på siden hennes. Syntes jeg gjorde ett godt kjøp i dag. Mønsterheftet kostet 60,- og bambuspinnen 88,-. Resten brukte jeg på garnet du ser, og alt kom på 353,50.

8 kommentarer:

sipusa sa...

Aiaiaiaiai, for en dag, for et sted for et fantastisk kjøp!!

enaj sa...

Aii så fine indkøb du har gjort. Blir jo helt misundelig.

Cheni sa...

Skal si at du fikk mye for pengene! Et skikkelig varp har du gjort!!! Gleder meg til jeg får nye sokker i flerfarget garn... ;o)

Elin/Elin.71 sa...

Flott shopping, så flotte farger på garnet :D Ønsker deg ei flott helg videre :D

Monica Therese sa...

Skikkelig deilig garn shopping,der skulle jeg likt å vært =)

Kristin Helene sa...

Takk for en fantastisk dag!!! Nå har jeg også oppdatert bloggen min med bilder fra dagen :) Dette må gjentas.

Ninne sa...

Hei og tusen takk for koselig kommentar i min blogg! Ser du har kjøpt mønsterheftet med alle de nydelige oppskriftene! Det kommer du till å bli glad i, tenker jeg, for det er jeg :) Ellesrs var det gøy å se Ballband heklet også, takk for oppskriften!
Ha en fin uke!

Annette sa...

Hørtes ut som en skikkelig herlig dag :)