Google

6. april 2008

Strikkecafe på Lappestua

Lørdag møttes en gjeng strikkegale damer fra Hobbyboden på Lappestua i Ålesund. Jeg glemte jo selvfølgelig fotoapparatet, men Ronille var blandt de som knipset masse og bilder kan beskues på siden hennes. Hadde desverre ikke økonomi til å handle denne gangen, men fikk da med meg noe hjem igjen. Sto en korg der med masse gratis strikkehefter fra Drops. Ja jeg vet at mønstrene ligger gratis på nettet, men det er nå kjekt å ha heftene synes jeg. Spesielt når det er gratis ;-) Var i alle fall et kjempekoselig treff som jeg håper kan gjentas.

A lokal yarn shop arranged a knitting cafè on Saturday. I didn't have money to spend on yarn this time, but I didn't come home emptyhanded. These magazines from Drops were given away for free. Yes, I know they have all their patterns online, but I like the magazines too. I forgot my camera (of course), but Ronille was one of the ladies who took lots of pics wich can be seen here.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloen. Og takker for kjempe koselig gjensyn i går, synd tida har en tendens til å gå så sabla fort når man har det så koselig...
Klem fra Ronille

Monica Therese sa...

Det ser da ut som om dere hadde det absolutt fortreffelig =)