Google

30. mai 2006

Har vært travelt her i det siste

Derfor har det vært lite aktivitet på bloggen min. Men nå er sesongen over, og jeg er permittert. Har "ferie" i 3 mnd. Skal bli godt å få hvile kroppen og konsentrere meg om hobbyene mine.

Min hemmelige venn i mai var Hegemor. Jeg fikk 2 nøster Silja strømpegarn, oppskrift på strikka mokkasiner og et koselig brev. Tusen takk :-D

Den 20. mai hadde vi et hobbytreff hos Heidi. Vi var 4 stykker som møttes til et koselig lag; meg selv, Heidi, Lillian og Gunn. Hadde med meg strikketøyet mitt, men fikk "streng" beskjed om å bare la det ligge i posen. Vi skulle lage kort! Dette er noe jeg aldri har prøvd på før, men det viste seg å være kjempegøy. Ble vel mer skravling og latter enn kortlaging, men fikk nå laget ferdig ett kort. Dette skal min datters veninne få som har bursdag den 5. juni.


Moren til bursdagsbarnet (som er en av mine beste veninner) jobber på en fotobutikk av og til. Der hadde de noe scrappe-stash som hun tok med til meg. Fikk kjøpe det gjennom henne til innkjøpspris. 180,- for alt dette! Jeg er vel heldig jeg.


Som sagt har min datters veninne bursdag snart. Moren hennes spurte om jeg ville lage dette settet som de kunne gi i presang. Ble ferdig i går og her er vår lille håpefulle modell. Ho ble så forelska i det, at jeg måtte love å hekle ett til henne også.

Ingen kommentarer: