Google

27. desember 2007

Hemmelige julevenner

Fikk mye fint til jul i år, og vil gjerne vise hva mine hemmelige venner ga meg. Fra Strikkepinnen.com fikk jeg alt dette flotte garnet. 2 nøster noro kuryeon og 3 nøster silke tweed. I tillegg var der flettepinner og rund strømpepinne str 2 mm. Tusen tusen takk Sissel for en flott gave.


Fra Hobbyboden fikk jeg denne flotte gaven. 2 nøster fritidsgarn og 2 nøster sandnes alpakka. Og så den koselige nissen da. Han står nå på kjøpsmannsdisken vår i gangen og hilser alle besøkende velkommen. Tusen tusen takk olos71 for denne supre gaven.

Som dere kan se på bildet over ble alpakka garnet tatt i bruk ganske fort. Og her er det ferdige resultatet. En løs hals. Brukte nesten ett nøste av alpakkaen og litt av det grønne sike tweed garnet. Mønsteret heter Sugar on Snow og kan lett gjøres om til en lue. Men tror nok jeg vil bruke det som løs hals.
Til slutt vil jeg takke for alle koselige komentarer og julehilsener. Har vært så travelt i det siste at jeg ikke har rukket å surfe rundt på bloggene deres. Men jeg lover at det er forbigående :o)

This is the gifts I got from my SP's this christmas. As you can see some of the yarn is already used. This pattern is called Sugar on Snow and can easily transform in to a hat. But I think I will use it as shown on the picture.

5 kommentarer:

LivM sa...

Er innom for å ønske deg et riktig Godt Nytt År!

Arielle sa...

Så flott hals du har stikket til jenten din.
Tusen takk for flott hemmlig venn pakke.
Ha et godt nytt år.

Anita sa...

Så fin hals! Og fin jente!!
Godt nytt år!!!
Klem Anita

leneh sa...

Heisan,stakk innom snarest for å ønske deg og dine ett riktig GODT NYTT ÅR 2008..

Pia81 sa...

Kjekk hals. Ser kjempe god ut.