Google

12. oktober 2007

Dagen i dag er en hærlig dag....

Det første som skjedde var at nabofrua kom med denne nydelige orkideen. TIL MEG! Skjønte ikke helt hvorfor, har ikke bursdag eller noe. Joda, det var fordi jeg har hjulpet henne med et sengeteppe som hun hekler. Hadde absolutt ikke venta noe sånt!

Deretter forteller hun meg at det ligger 2 pakker til meg i posten. JIPPI! 2 HV-pakker på en gang! Jeg styrter ut og henter dem. Første pakke er HV-gave fra Hobbyboden. 2 nøster tysk ullgarn (som jeg aldri har prøvd før, spennende) i nydelige farger, deilig te, og 2 skjønne maskemarkører. Ingen hint i kortet, så jeg aner ikke hvem som har sendt meg denne flotte pakken.
Neste pakke inneholder 2 nøster topp t'tå som jeg er så glad i, og 1 nøste napoli exclusive. Åpner brevet og forventer en hilsen fra min andre HV, men neida. Dette fikk jeg fra ei som jeg har oversatt noen engelske oppskrifter til (bl. a. firestarter sokkene), og hun ville gi meg en "liten ting" som takk. Ble ganske så overraska da ja. Hadde slett ikke venta alt dette. Til alt overmål er hun nyoperert for kreft, og alikevel tenker hun på å ordne dette til meg. Snakk om å være uselvisk da!


First I got this beautiful orchid from my neighbour just for helping her with a bedspread she is crocheting. Next I got 2 packages in my mail. I first thought it was from SP both, but only one was. It was 2 skeins of wool in lovely pink shades, good tea, and 2 beautiful stitchmarkers. The second package was from a woman who wanted to give me this yarn for translating some patterns for her.

Yes, this is a lovely day.....

8 kommentarer:

syglad sa...

Så flott start på helgen du har fått da. nydelig orkidee.
He en fin helg.

torunn skjärstad moen sa...

Så heldig du har värt da! Hun setter sikkert pris på deg og orkideen var helt skjönn. hilsen asterix

Marit sa...

Heldiggris, for en start på helga... Lenge siden jeg har vært innom deg nå, men har ikke glemt deg forde ;)

minon sa...

Super start på helgen! Nydelig orkide!

Håper resten av helgen blir like fin som den startet.

Bjørg sa...

så heldig du er då!
Har hatt ei travel veke, men i kveld har eg hatt tid til å strikke nye striper. Nå er eg på siste, medan eg multitasker - strikker, drikker vin, leser blogger og ser på lynley. Er ikkje helga god?

ava sa...

Heldig du:o) Ha en fortsatt go helg!!

Ronille sa...

Ja pakker og blomster fortjener du i fleng, vennen. Ha en fortsatt fin søndag *klem*

Monica Therese sa...

Så mange flotte pakker som landet hos deg da =) Twist skålen var også kjempe stilig!!