Google

9. januar 2008

Enda en lue / another tam.

Da har jeg fått ferdig den andre luen i denne serien av 3 luer. Dette er lue B. De er veldig lette å strikke og det går fort, så det er ikke umulig at det blir flere av denne sorten.
Nå har jeg omsider tatt fram selbuvantene igjen. De har ligget på vent veldig lenge, så nå skal de gjøres ferdig før jeg begynner på noe nytt.

Finiched another tam. They are easy and quick to knit. This is tam B.
I have now decided to finish the selbu mittens. They have been on hold for a long time.

6. januar 2008

Januarluen

Da er januarluen ferdig. Brukte kun 40 g kitten mohair så jeg har nok til en lue til (hvis jeg skulle få lyst til å strikke en til). Luen skulle egentlig strikkes frem og tilbake men jeg valgte å legge opp 9 masker mindre, og strikke rundt. Luen heter Gemma beret og mønsteret finner du her.

Finished the January hat, which was Gemma beret. The hat was supposed to be knitted back and forth, but I casted on 9 st less, and knitted it in the round. I only used 40 gr of the yarn, so I have enough for one more (if I should feel the need for knitting the same hat).

2. januar 2008

Luealong på hobbyboden

Har meldt meg på en luealong på HB (luer for huer 2008) og i dag har jeg shoppet garn til januarluen. Fikk det til halv pris for fargen skal gå ut :-)

I have joined a hat-along and here is the yarn for the January hat. Got 50% off because this color is no longer produced :-)

Tova tøfler

Årets første ferdige prosjekt; tova tøfler. Strikket i fritidsgarn (fra HV) og chili. Tenker disse skal få seg en tur til Krokstadelva. Er nok litt for store til Malin enda, men men.

First finished project of the year; felted slippers for Malin.