Google

30. desember 2007

Lue til Lisbeth

Første gangen jeg så disse luene ble jeg bergtatt og lovte meg selv at hvis jeg fikk tak i garn skulle jeg strikke minst en av dem. Så gleden var stor da jeg på julaften pakket opp 2 nøster noro kureyon. Ved første anledning kjøpte jeg 2 nøster hvit sandnes perfect og satte i gang. Brukte 2 dager på denne lua. Skal strikke en til og kanskje er det nok til den tredje også. Lisbeth likte lua så godt at hun fikk den. (I tillegg kledde hun den mye bedre enn meg hehe).


First time I laid eyes on these tams I was sold. So I promised my self that if I found yarn for this, I would at least make one. Well, on Christmas eve I got 2 skeins of noro kureyon and I bought 2 skeins of sandnes perfect as quick as posible. I am making at least one more, and maby there is enough yarn for the third as well. Lisbeth loved the tam so much so she got it. (It looked much better on her anyway hehe).

27. desember 2007

Hemmelige julevenner

Fikk mye fint til jul i år, og vil gjerne vise hva mine hemmelige venner ga meg. Fra Strikkepinnen.com fikk jeg alt dette flotte garnet. 2 nøster noro kuryeon og 3 nøster silke tweed. I tillegg var der flettepinner og rund strømpepinne str 2 mm. Tusen tusen takk Sissel for en flott gave.


Fra Hobbyboden fikk jeg denne flotte gaven. 2 nøster fritidsgarn og 2 nøster sandnes alpakka. Og så den koselige nissen da. Han står nå på kjøpsmannsdisken vår i gangen og hilser alle besøkende velkommen. Tusen tusen takk olos71 for denne supre gaven.

Som dere kan se på bildet over ble alpakka garnet tatt i bruk ganske fort. Og her er det ferdige resultatet. En løs hals. Brukte nesten ett nøste av alpakkaen og litt av det grønne sike tweed garnet. Mønsteret heter Sugar on Snow og kan lett gjøres om til en lue. Men tror nok jeg vil bruke det som løs hals.
Til slutt vil jeg takke for alle koselige komentarer og julehilsener. Har vært så travelt i det siste at jeg ikke har rukket å surfe rundt på bloggene deres. Men jeg lover at det er forbigående :o)

This is the gifts I got from my SP's this christmas. As you can see some of the yarn is already used. This pattern is called Sugar on Snow and can easily transform in to a hat. But I think I will use it as shown on the picture.

9. desember 2007

Hansker og veske

Da var omsider hanskene til mor ferdige. Det vil si, de har vært ferdige en stund. Men pga jobb og oppussing har jeg ikke fått tid til å oppdatere her. Av de samme grunnene har jeg også innsett att jeg ikke rekker å få ferdig resten av de planlagte julegavene. Men stresser ikke av den grunn. Har jo et bra lager av ferdige ting som jeg kan bruke.

Har også laget en veske. Denne heter da Chunky Funky Cable Bag og mønsteret fant jeg på Ravelry. Skulle egentlig være en lukning med knapp, men jeg valgte å fore den og sette inn glidelås istede.

I finnally finished the gloves, and I have realized that I don't have the time to do any more christmaspresents. But I have a lot of finished items, so I can use them. I have also made a new bag. It's the Chunky Funky Cable Bag. And the pattern was found on Ravelry.