Google

21. november 2007

Isskrapevott

Enda en julegave ferdig. Denne er bestilt av Hanne til mannen hennes. Satser på at han ikke er typen som surfer rundt på hobbyblogger ;-) Håper han blir fornøyd med denne.

Another Christmas present done. This was an order from my friend Hanne, and the (hopefully) happy receiver is her husband.

18. november 2007

Sorte knestrømper

Endelig ble jeg ferdig med knestrømpene som ble bestilt for leeeenge siden. Har ikke stresset så mye med dem, for hun som bestilte dem sa at det var absolutt ingen hast. Derfor konsentrerte jeg meg om å lage så mye som mulig til marknaden som vi skulle ha. Men den er blitt avlyst, så da kunne jeg senke skuldrene og ta fatt på andre ting. Dette betyr også at jeg har mange potensielle julegaver ferdiglaget ;-)

I finally finished the long socks. This is an order I got a loooong time ago, but I didn't start on them immediately since she told me it wasn't any hurry. So I concentrated on making as much as possible to the market I was going to attend to. But this is now cancelled, so I ended up with a big bag of stuff I can use as Christmas gifts ;-)

4. november 2007

Er her enda ;-)

Er ikke gått i hi, selv om det kanskje kan virke slik ;-) Grunnen til at det har vært litt stille her, er at jeg har begynt i full jobb igjen. Og da blir det mindre tid til håndarbeid. Men her kommer en liten oppdatering av hva som skjer på den fronten. Selbuvottene er lagt på vent. Fant ut at jeg må få ferdig julegavene først. Knestrømpene går det sakte men sikkert fremover på, og håper jeg får de ferdige snart. Så har jeg begynt på julegaver til min mor. Hun skal få ett par hansker med blondemønster på, og et pynteskjerf i kosteskafthekling. Er ferdig med første hansken, og er veldig fornøyd med resultatet.


Yes I know, it has been quiet here lately. The reason is that I have started working full time again. So I don't have that much time to do any handcrafting. Anyway, here is a little update. The mittens have to wait a bit. I need to finish the christmas presents first. The long socks are nearly finished. I have started on a pair of lace gloves for my mother (one is finished) and a broomstick lace skarf also for my mother.