Google

23. oktober 2007

Hemmelig venn Din Hobby

Denne flotte pakken dumpet ned i postkassen min i dag. 2 nøster Linie 194 solo (har aldri prøvd dette før, kjempespennende), et mønsterhefte med flotte modeller i garnet jeg fikk, en nyyyydelig hekla brikke, og et søtt hjemmelaga kort. En fantastisk gave som jeg setter stor pris på.

This is the SP gift from Din Hobby. 2 skeins of a yarn I have never tried (Linie 194 solo), patterns for the yarn I got and a beautiful croched doily.

21. oktober 2007

Garnmysteriet del 5 - løsningen

Japp, det ble en veske. En gå-bort-veske :-) Syntes den ble kjempestilig. Framsiden skulle pyntes med det en ville, men jeg syntes fletteverket var ganske dekorativt i seg selv, så jeg pyntet ikke så veldig mye. En heklet rose med mohairgarnet, en sløyfe og noe dingeldangel jeg fant på en garnbutikk i Sogndal. Valgte å fore den, for hvis jeg skal bruke den til å ha strikketøy i, vet jeg at pinnene kan stikke ut i alle retninger hvis den er uforet (snakker her av erfaring).

The mystery is not a mystery anymore. It's a bag. And I think it's a cool bag ;-) I will definitely use this often.

19. oktober 2007

Garnmysteriet del 4

Da er omsider del 4 ferdig også. Her skulle vi strikke en firkant tilsvarende flettefirkanten fra del 3, og sy disse delene sammen. Men noen av damene på HB hadde heklet delen sammen, og jeg kopierte den ideen. Det kunne også fores, men dette var valgfritt. Jeg velger å vente til løsningen kommer før jeg bestemmer meg om foring eller ikke. Har mine mistanker om at det skal bli en veske, men helt sikker er jeg ikke. Del 5 (som er siste del) kommer i kveld, så da får vi i alle fall løsningen på mysteriet.

Slik ser da baksiden ut etter sammenhekling.

Og dette er da fronten etter sammenhekling.

Og så var det disse 2 hjertene da. Lurer på hvor de skal......
Part 4 of the mystery is finished. It's starting to look like a bag, but I'm not shure. Last part, and the solution comes tonight.


14. oktober 2007

Tova twistskål

Klarte altså ikke å dy meg. Måtte bare strikke noe av det garnet jeg fikk i HV gaven. Valget falt på denne tova twistskålen som jeg fant oppskrift på i Hedvig sin blogg. Pynta den med en kant av Chili på toppen. Garnet tovet ikke så veldig godt, men etter 2 runder på 60 grader er jeg fornøyd.

I just had to make something of the yarn I got from my SP. So I made this felted twistbowl. Twist are small chocolate pieces that are packed separately.

12. oktober 2007

Dagen i dag er en hærlig dag....

Det første som skjedde var at nabofrua kom med denne nydelige orkideen. TIL MEG! Skjønte ikke helt hvorfor, har ikke bursdag eller noe. Joda, det var fordi jeg har hjulpet henne med et sengeteppe som hun hekler. Hadde absolutt ikke venta noe sånt!

Deretter forteller hun meg at det ligger 2 pakker til meg i posten. JIPPI! 2 HV-pakker på en gang! Jeg styrter ut og henter dem. Første pakke er HV-gave fra Hobbyboden. 2 nøster tysk ullgarn (som jeg aldri har prøvd før, spennende) i nydelige farger, deilig te, og 2 skjønne maskemarkører. Ingen hint i kortet, så jeg aner ikke hvem som har sendt meg denne flotte pakken.
Neste pakke inneholder 2 nøster topp t'tå som jeg er så glad i, og 1 nøste napoli exclusive. Åpner brevet og forventer en hilsen fra min andre HV, men neida. Dette fikk jeg fra ei som jeg har oversatt noen engelske oppskrifter til (bl. a. firestarter sokkene), og hun ville gi meg en "liten ting" som takk. Ble ganske så overraska da ja. Hadde slett ikke venta alt dette. Til alt overmål er hun nyoperert for kreft, og alikevel tenker hun på å ordne dette til meg. Snakk om å være uselvisk da!


First I got this beautiful orchid from my neighbour just for helping her with a bedspread she is crocheting. Next I got 2 packages in my mail. I first thought it was from SP both, but only one was. It was 2 skeins of wool in lovely pink shades, good tea, and 2 beautiful stitchmarkers. The second package was from a woman who wanted to give me this yarn for translating some patterns for her.

Yes, this is a lovely day.....

11. oktober 2007

Garnmysteriet del 3

Da var også denne delen ferdig. Bare 2 deler igjen nå, så finner vi vel ut hva dette skal være. Hadde litt lite pelsgarn og effektgarn etter del 2, så jeg måtte finne noen erstatninger. Synes selv jeg traff ganske bra med fargene. Neste del kommer ikke før den 16. så her må man smøre seg med tolmodighet ;-)

This is the third part of the mystery. I still have no idea of what this is going to be at the end. Just 2 more parts, and we will know ;-)

6. oktober 2007

Garnmysteriet del 1 og 2

Da er jeg ferdig med del 1 og 2 av garnmysteriet. Del 1 var å finne garnet jeg trengte, og del 2 var å strikke 6 remser i forskjellig garn + 2 hjerter. Aner virkelig ikke hva dette skal bli. Spennende. Neste del kommer tirsdag kveld, så det er bare å smøre seg med tålmodighet, og strikke på andre ting imens ;-)

Part 1 and 2 of the mystery is finished. Part 1 was to find the yarn I needed, and part 2 was to knit this. Next part comes on Tuesday.

3. oktober 2007

Garnmysteriet 2

Endelig får jeg være med på garnmysteriet. Dette er andre gang det blir arrangert, og jeg var ganske så sur på meg selv for at jeg gikk glipp av det første gangen. Det er Liv-Toril på Hobbyboden som har startet det, og jeg gleder meg. Første del kommer i kveld.

I have joined a yarn-mystery at Hobbyboden. First part is coming tonight. This is the second time they have a yarn-mystery, but I missed the first time, so I am very exited.