Google

30. april 2007

Hva slags strikkepinne er du?

Jeg ble rosa aluminiumspinner *knis*








What kind of knitting needles are you?




You are pink aluminum.Retro, straightforward and fun, you love classic things. If they're 99 cents at Goodwill all the better! You are moved by striking colors and tasty morsels, and you like a stitch-n-bitch session in the sun. Just remember, while you're being kitschy cool, don't get too cold. Ice cubes are best kept in your cocktails, baby!
Take this quiz!








Quizilla |
Join

| Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

29. april 2007

Grytekluter


Var inne på bloggen til Miann i dag og såg noe som jeg syntes var kjempelurt. Resirkulert sengetøy. Har flere dynetrekk liggende i skapet som aldri blir brukt, men jeg fikk meg aldri til å kaste dem for de var ikke ødelagte. Og glad er jeg for det. Har nå revet et halvt dynetrekk i strimler og heklet 2 grytekluter av det. Syntes de ble ganske søte ;-)

Bordskånere


Da er produksjonen av bordskånere (panneunderlag) i gang. Alle de runde er med cd-er inni, så jeg tror nok de isolerer godt mot varmen.

27. april 2007

Garnshopping


Var en tur til byen i dag, og da klarte jeg jo selvsagt ikke å motstå fristelsen. Skulle ta meg en tur på europris og handle billig garn, men neida. De hadde lagt ned butikken i byen og eneste europris-butikk i nærheten er på Moa. Er ikke så langt unna, men det var surt og kald, så jeg tok en tur på nille istedet. Der kjøpte jeg 2 nøster Need Soft Tweed. Dette skal bli pulsvarmere til Lisbeth. Deretter gikk turen til en garnbutikk, og der fant jeg Idena Bamboo til 20 kr pr nøste. Kjøpte 6 nøster som jeg skal lage bordskånere av. Til slutt et nøste funny som låg i en restekorg til 13 kr. Planen er å bruke det som effektgarn på tova vesker.

26. april 2007

Tova veske i Evilla kunstgarn


Da var vesken ferdig. Har nålefiltet et hjerte på ene siden. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal pynte den med mer nålefilting. Kanskje.....kanskje ikke.......Oppskriften fant jeg på Barbro's blogg (klikk inn på arkiver september - november 2006 og scroll nedover).

23. april 2007

HV gave fra Din Hobby


I dag kom gaven fra hemmelig hobbyvenn på Din Hobby. 3 nøster ullteppegarn. Funderer på om det kanskje skal bli en tova veske av dette. Nydelig blåfarge. Hintene i kortet var at det er ei strikkegal dame i nord, og jeg tror det er Lindamalin som er min hemmelige venn. Skal bli spennende å se om jeg gjetter rett denne gangen.
Og det ble ny skivebom gitt. Var Britt som hadde sendt til meg denne gangen. Tusen takk igjen :-)

20. april 2007

Hemmelig venn

I dag fikk jeg gaven fra min hemmelige venn på Hobbyboden. Et flott nøste Opal (og det SKAL brukes til å strikke sokker til meg selv!), masse deilig te og et søtt kort. Hintene i kortet sa at det er en svensk dame bosatt på Askøy, så jeg tror det er Ida-Lina.
Og nå har jeg fått bekreftet mistanken. Tusen takk Ida-Lina!

Ferdig med en UFO.

Endelig ble jeg ferdig med denne ufo-en (u-ferdig objekt). Et strikket sjal som min niese skal få. Engelsk oppskrift ligger her.

3. april 2007

Nålefilting



Se hvor heldig jeg er! Var innom Heidi en tur og da kom hun med en stor pose ull og filtenåler. Dette kunne jeg få kjøpe for 200,- sa hun. Jeg slo til på flekken. Hadde litt ull selv fra før som jeg har fått i HV gave. Men hadde ikke nåler. Dette skal jeg bruke til å pynte vesker og lignende som skal toves. Første prosjekt blir vesken i Evilla garn som jeg holder på med nå.

Regiasokker til Lisbeth



Fant dette artige sokkegarnet og bare måtte strikke sokker til Lisbeth. Skikkelig glade farger på det. Har litt igjen og skal strikke noen sokker til Malin av det.

Strikkecafe hos Miann igjen

Har vært skikkelig sløv med oppdateringer her nå. Er faktisk over 1 uke siden jeg var på strikkecafe hos Miann. Men bedre sent enn aldri. Vi hadde det kjempekoselig denne gangen også, og fikk hilse på enda flere Hobbybod-damer. Miann disket opp med kaffi og kaker, og hadde til og med ordnet med sukkerfrie vafler til meg.

Fra venstre: Heidi, Smileull, Miann, Kristin Helene (som hadde med seg den yngste deltageren, Johan på 4 uker), Anita, Unni og meg selv.Jeg og Ronille utenfor for å trekke litt frisk luft (eller var det røyk.....hehe)

Miann foran "godteri" skapet sitt.


Selfølgelig måtte vi shoppe litt også.




Kjøpte 2 nøster Evilla kunstgarn. Har begynt på en veske med det ene nøstet. Den skal toves og pyntes med nålefilting. Det andre nøstet skal bli et sjal.