Google

27. desember 2006

Julegaven fra HV på Hobbyboden

Vi hadde dobbel HV-runde denne gangen på Hobbyboden. Og vi skulle egentlig ikke åpne gavene før julaften. Men det var en del som ikke klarte å vente *fnis*. Jeg klarte det *stolt* og julaften åpnet jeg denne flotte gaven:
Image Hosted by ImageShack.us
4 nøster deilig alpaca i en nydelig blåfarge, røkelse og et utvalg av pulverkaffi. Som dere ser ble fristelsen for stor. Har lenge ønsket å strikke et Flower Basket sjal, men har ikke hatt skikkelig garn og bruke. Og jeg turde ikke kjøpe, da hadde nok gubben gått i spinn. He he. Så denne gaven var jo midt i blinken for meg ;-) Fant også ut i dag at KatteKlore var min hemmelige venn denne gangen. Tusen takk!!

17. desember 2006

Strikkede sokker

Jeg har strikket mine første "toe-up" sokker. Garnet er Sisu fantasy som jeg fikk i HV gave av Strikking&Sånt.
Image Hosted by ImageShack.us

Hemmelig venn Din hobby

I går fikk jeg pakken fra min hemmelige venn. Hadde bestemt meg for at hvis den var pakket inn skulle jeg ikke åpne den før julaften. Men den var bare delvis innpakket, så det var ikke så vanskelig å bestemme seg *fnis*. Jeg fikk en kjempesøt sydd hund som har fått plass ved siden av dataskjermen (personlig vaktbikkje, hihi), et nydelig sydd hjerte med magnet i som allerede henger på kjøleskapet, 3 bunter ull til nålefilting (så nå må jeg snart på besøk til Heidi, for hun har lovet å lære meg nålefilting) og et flott hjemmelaget kort med et koselig brev inni. Ble kjempeglad for alt sammen!
Image Hosted by ImageShack.us

4. desember 2006

Julegavene til mor er ferdige :-)

Da er gavene ferdig. Strikket lue og heklet skjerf fra meg og gubben, og tøflene fra ungene. Anti-sklien ble ingen suksess. Etter en runde i ovnen (og utlufting av kjøkkenet et par timer), satt ikke "gummien" skikkelig på. Så jeg fjernet det likså godt. Hadde sansynligvis blitt til mer irritasjon enn nytte.

Lisbeth med lua og skjerfet.

Ble ikke så bra bilde, men slik ser i alle fall tøflene ut.

For et par uker siden satt vi på jobb og surfet litt på nettet. Det var stopp i produksjonen, og vi hadde litt tid å slå i hjel. Jeg skrev inn adressen til bloggen min, og viste frem til mine kolleger. Det hele resulterte i en bestilling på en julepresang. Hun vil gi denne til mannen sin. Skal ikke skrive hva det er, dere får bruke fantasien. Hi hi hi


Blir ikke flere hjemmelagede julepresanger i år. Har rett og slett ikke tid. I ledige stunder (som jeg ikke har for mange av) hekler jeg på vognteppet til min niese. Har også det gule og lilla babysettet som skal strikkes, + siste rest på det sorte sjalet. I tillegg skal jeg strikke enda et sjal, så jeg blir ikke arbeidsledig med det første ;-)