Google

28. juli 2006

Babyklær

Ja nå er det en god stund siden jeg oppdaterte her. Begynte å strikke babyklær for en stund siden. Min søster skal bli bestemor for første gang, og har bestilt :-) Skal strikke et hentesett i hvitt med bukse, jakke, lue og sokker. Buksen er nå ferdig strikket. Mangler bare knappene.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

5. juli 2006

Pulsvarmere og Flora skjerf

Disse pulsvarmerene til Lisbeth ble ferdige for et par dager siden. Har bare vært for lat til å legge dem inn her før nå. Mønsteret ligger her. Brukte det flerfargede meganøstet jeg kjøpte i Tyskland.


Så har jeg strikket et Flora skjerf og et par "Fru Espelid" pulsvarmere. Brukte garnet jeg fikk av min hemmelige juni venn Lensom. Mønster på Flora skjerfet finner du her. Engelsk mønster på "Fru Espelid" finnes her, og norsk oversettelse finnes her.

2. juli 2006

Hobbytreff

I går hadde vi et hobbytreff igjen. Vi var 4 stykker som møttes, + 3 småpiker. Foruten meg var det: Heidi, Lillian og Kjersti. Lillian hadde med seg sin jente, Elise, og jeg hadde med meg Lisbeth og Helen. Vi møttes på "Familieminner", en kort/scrappebutikk i Spjelkavik.

Fra venstre: Lisbeth, Helen (delvis skjult bak søylen), Lillian, Elise, Kjersti og meg.
Etter å ha lagt igjen noen hundrelapper der, reiste vi til et lokale som Heidi hadde ordna. En super plass med lekeplass for barna. Siden flertallet var mest interresert i kortlaging (ble i mindretall der gitt) var det dette som ble gjort.

Bilde 1: Helen, Lisbeth og meg. Bilde 2: Kjersti og Lillian. Bilde 3: Heidi.
Mannen til Heidi kom med lillegutten deres (en riktig skjønn gutt) og hentet mat til oss (Peppes pizza) mens vi ble sjarmert i senk av pjokken.

Lillian med Lars Ulrik.
Lillian lært oss å lage utbrettskort. Det var utrolig morsomt.

Bilde 1: Jeg og Kjersti følger nøye med. Bilde 2: Vår læremester med Elise i bakgrunnen.
Tiden gikk så alt for fort, men fikk da laget noe. 4 vanlige kort, + utbrettskortet som Lillian lærte oss å lage.