Google

30. mai 2006

Har vært travelt her i det siste

Derfor har det vært lite aktivitet på bloggen min. Men nå er sesongen over, og jeg er permittert. Har "ferie" i 3 mnd. Skal bli godt å få hvile kroppen og konsentrere meg om hobbyene mine.

Min hemmelige venn i mai var Hegemor. Jeg fikk 2 nøster Silja strømpegarn, oppskrift på strikka mokkasiner og et koselig brev. Tusen takk :-D





Den 20. mai hadde vi et hobbytreff hos Heidi. Vi var 4 stykker som møttes til et koselig lag; meg selv, Heidi, Lillian og Gunn. Hadde med meg strikketøyet mitt, men fikk "streng" beskjed om å bare la det ligge i posen. Vi skulle lage kort! Dette er noe jeg aldri har prøvd på før, men det viste seg å være kjempegøy. Ble vel mer skravling og latter enn kortlaging, men fikk nå laget ferdig ett kort. Dette skal min datters veninne få som har bursdag den 5. juni.


Moren til bursdagsbarnet (som er en av mine beste veninner) jobber på en fotobutikk av og til. Der hadde de noe scrappe-stash som hun tok med til meg. Fikk kjøpe det gjennom henne til innkjøpspris. 180,- for alt dette! Jeg er vel heldig jeg.


Som sagt har min datters veninne bursdag snart. Moren hennes spurte om jeg ville lage dette settet som de kunne gi i presang. Ble ferdig i går og her er vår lille håpefulle modell. Ho ble så forelska i det, at jeg måtte love å hekle ett til henne også.

15. mai 2006

Barbie-along og garnkjøp

Meldte meg på en knit-along. Heklet og strikket til Barbie. Da jeg fikk oppskriftene klarte jeg ikke å dy meg. Jeg måtte bare begynne. Først heklet jeg en topp, et skjørt og en shorts.










Neste på listen var en strikket kjole.










Dette er det siste som er ferdig. Strikket bukse, genser og lue. Nå gjenstår kun et strikket strandsett bestående av shorts, topp og badehåndkle.








I dag var det lønningsdag, og mannen er borte (begynte i ny jobb i dag og kommer ikke hjem før i morgen) så turen gikk til europris. Der kjøpte jeg 12 nøster sportsgarn. Planen er å strikke noen vinvesker som skal toves. Klør i fingrene etter å begynne ;-)

3. mai 2006

Oj oj oj

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her. Men det har sine årsaker. Daniel, min eldste, ble konfirmert den 29. april, så jeg har hatt ganske mye å henge fingrene i. Her er han foran gavebordet. Den flotte oppsatsen er det min søster som har laget (tusen takk søs).


Siden jeg har vært travelt opptatt med forberedelsene til konfirmasjonen, har det blitt lite håndarbeid. Men holder nå på med en bikinioverdel til min gode veninde og nabo som skal til syden i sommer. Hekler den med ett av nøstene jeg fikk av min hemmelige venn i april.

I tillegg har jeg meldt meg på min aller første knit along. Alongen for mai på Din hobby er strikket og heklet til Barbie. Skal sette igang så snart jeg er ferdig med bikinien :-)