Google

22. april 2006

Handel på Husfliden

Var en tur på Husfliden i går. Skulle sjekke om de hadde doble hakkenåler. Desverre hadde de ikke det, men så fikk jeg øye på dette garnet. Multifarget sokkegarn. Har siklet på sånt lenge, og i går ble altså fristelsen for stor. Kjøpte 2 nøster Rauma Magi, og har allerede begynt på sokk nr 1.

Hemmelig venn april

Dagen i dag begynte ikke så bra. Våkna med tungt hode, snufset og hostet. Syntes veldig synd på meg selv. Men så kom posten og der var det pakke til meg!!! Formen steg flere hakk mens jeg åpna (var som et barn på julaften). Og det jeg fikk var midt i blinken; 1 nøste Pelikan og 1 nøste Flamingo, begge fra Dalegarn, bambus rundpinner, bambus heklenål, 3 nyyydelige blomster av filt (fikk skikkelig vårstemning), og et koselig kort. Gleder meg til å finne ut hvem som sendte til meg ;-)

16. april 2006

Tova veske

Da er det vel offisielt; jeg er bitt av veskebasillen ;-) Her er det nyeste tilskuddet. Skulle egentlig være pyntet med innstrikkede perler, men hadde ikke perler som var store nok til å få tredd på garnet. Men nå SKAL jeg fortsette på sjalet til nabojenta. Hun har bursdag i juni så da må det være ferdig :-)

15. april 2006

Booga bag

Da har jeg også laget meg en Booga bag. Skjønner godt at den er blitt så populær. Var enkel og rask og strikke. Heklet en enkel blomst og sydde på med perler. Vasket den på 60 grader så den ble ganske liten. Så denne fikk jentungen (noe hun ikke var lei seg for). Har oversatt fra engelsk mønster og lagt det ut her.

14. april 2006

Sjal, sommertopp og..... lue...... hehe

Ble ferdig med sjalet for ca 1 uke siden, men fikk ikke tatt bilde før i dag. Mor blir 80 år den 13. mai, men vi skal feire dagen den 6. mai. Nevøen min skal konfirmeres dagen etterpå så da er familien samlet.








Denne toppen ble ferdig for en god stund siden, men eneste bilde jeg hadde av den var tatt med mobilkamera, så derfor ville jeg ta et nytt bilde.









Siste tilskudd i lue-familien. Hadde bare 1 nøste igjen av dette garnet. Uten blomst denne gangen, men med et enkelt hullmønster istedet. Nå blir det en pause i lue-produksjonen her ;-)

12. april 2006

Enda en strikket bomullslue

Oppdaget at jeg hadde montert blomsten feil på den forrige lua, så jeg strikket liksågodt en ny. Sånn skal den altså se ut ;-)

10. april 2006

Strikket bomullslue

Denne luen strikket jeg i går. I følge oppskriften skulle lua og blomsten være i samme farge. Men jeg hadde ikke nok garn til det. Men syntes det ble ganske ok med blomsten i en annen farge.

8. april 2006

Hemmelig venn

For aller første gang har jeg meldt meg på Hobbybodens hemmelige venn. Fikk min HV sent i går kveld og var i byen i dag og handlet. Nei, dere får ikke se bilde av hva jeg kjøpte. Det kan jo hende hun ser på bloggen min, og da hadde det ikke vært hemmelig lenger ;-) Har pakket det inn og alt er klart til å sendes, men får ikke sendt det før over helgen. Så det er ikke sikkert det kommer fram til påsken. Er så spent på hva jeg får fra min hemmelige venn. Men er minst like spent på om det jeg har kjøpt blir likt av mottageren. Kjempespennende dette :-O

7. april 2006

Påskepynt

Så er påskeferien i gang, og i dag kom Lisbeth hjem med årets produksjon av påskepynt. En koselig kylling og en påskelilje. Syntes de var så søte at jeg måtte vise dem frem ;-)

6. april 2006

Nytt fotoapparat :-D

Endelig har vi fått oss nytt fotoapparat. YEY! Så nå kan jeg vise den tova vesken jeg strikket for en tid tilbake. Prøvde å ta bilde med mobilen, men fargene ble helt tullete. Så heretter blir det forhåpentligvis skikkelige bilder her :-D

3. april 2006

Strikkebåten til Molde

Da var turen over. Jeg storkoste meg hele veien. Var faktisk så gira at jeg helt glemte å ta bilder på turen oppover. Men, men. Da vi kom til Molde gikk vi rett til Molde stadion, eller Røkke løkka som den heter på folkemunne. Der fikk vi omvisning av hele anlegget. Her står vi alle på stadion.


Dette er hele gjengen i trim-rommet. Heidi, som er fotballfrelst, var i himmelen. Tror turen var nærmest perfekte for henne ;-)





Etter omvisningen benket vi oss i cafèen og koste oss med kaffi og kaker. Husfliden hadde loddsalg, og Heidi gjorde et bra innhogg i premiebunken. (Jeg vant ingenting *snufs*) Blant anna vant ho denne lua, som ho hadde på seg på hele hjemturen.


Fikk gjort en hel del på sjalet, og tok dette bildet da jeg kom hjem. Har bestemt meg for at dette skal min mor få til 80-års dagen sin som er i mai.